U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Collectieve beursdeelname FMB beurs Bad Salzuflen (NRW)
woensdag 12 oktober '22
tot en met
vrijdag 14 oktober '22


Ook dit jaar vindt de Zuliefermesse Machinenbau FMB plaats in Bad Salzuflen. Deze jaarlijkse beurs voor toelevering aan de machinebouw staat bekend als een goede en overzichtelijke beurs waar je snel en eenvoudig in contact komt met klanten uit de Duitse markt. De FMB beurs is aantrekkelijk voor bedrijven die actief zijn in de industriële toelevering en die hun focus op de export willen vergroten. Meer informatie over de FMB www.fmb-messe.de.

Voor individuele bedrijven vergt de voorbereiding van en deelname aan buitenlandse beurzen vaak grote inspanningen. Evenals in de zes voorgaande jaren zal ook dit jaar de Koninklijke Metaalunie een collectief voor haar leden op de FMB neerzetten. Doel van het collectief is ontzorging van de aangesloten bedrijven en versterking van de Nederlandse positie op internationale markten. Als deelnemer profiteert u van de collectieve marketing van de Nederlandse toeleverindustrie en wordt veel werk uit handen genomen. Deelname aan het collectief vergroot de kans op een succesvolle beursdeelname.

Deelname
Wilt u deelnemen aan het collectief? Stuurt u dan een e-mail naar internationaal@metaalunie.nl. Wij zullen u dan voorzien van alle informatie vwb deelname. Er zijn op dit moment nog 2 plekken vrij, dus wees er snel bij!

Voor eventuele vragen, neem contact op met Ivonne Dentjens, tel: 030-6053344 of stuur een e-mail naar internationaal@metaalunie.nl.
Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Collectieve beursdeelname FMB beurs Bad Salzuflen (NRW), wo 12 okt '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven