U bevindt zich hier: Cursusaanbod » Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging

Cursus “De overdracht van uw bedrijf”
Ook in uw leven komt het moment dat het ondernemen genoeg is geweest. Dat het tijd is voor een opvolger. Daar komen een hoop vragen bij kijken. Wil je het bedrijf wel echt verkopen? En aan wie? U wilt het liefst het bedrijf binnen de familie houden. Maar willen de kinderen het bedrijf eigenlijk wel overnemen? Is een van de personeelsleden geïnteresseerd of is er een opvolger van buitenaf? Kan het bedrijf verkocht worden aan een andere onderneming? Maar wat heeft uw bedrijf wat de andere 20.000 te koop staande bedrijven niet hebben?
Menigeen loopt met plannen in het hoofd, maar hoe pak je dit proces nu aan? Waar begin je, en wat moet je doen, laten, of laten doen?

Deze cursus is ingepland op:
Woensdag 24 april 2024 (= VOL)

Voor meer informatie en de subsidiemogelijkheden klik op bovenstaande cursusdata.

Cursus “Het overnemen van een bedrijf”
De opvolging in MKB-Metaalbedrijven is een uitermate actueel onderwerp. De komende jaren zal het aantal bedrijven dat een nieuwe eigenaar krijgt alleen maar toenemen. Menige zoon, dochter of medewerker loopt met plannen in het hoofd om het bedrijf van vader of werkgever over te nemen. Om een overname of participatie goed te laten verlopen, is inzicht in het overnameproces noodzakelijk.

Deze cursus is ingepland op:
Maandag 13 mei 2024

 

Voor meer informatie en de subsidiemogelijkheden klik op bovenstaande cursusdatum.

Contact

Contact

Neem vandaag nog contact op met 
Metaalunie Academie


030 605 33 44

info@metaalunieacademie.nl

Metaalunie Academie

Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

T (030) 605 33 44
F (030) 605 31 22
info@metaalunieacademie.nl