U bevindt zich hier: Cursusaanbod » Juridisch

Juridisch

Cursus “Aansprakelijkheid en algemene voorwaarden”
Zijn bepaalde risico’s te verzekeren tegen een aanvaardbare premie? Kan je risico’s die je niet kunt voorkomen of verzekeren afwentelen op een klant door algemene voorwaarden (zoals de Metaalunievoorwaarden) te gebruiken? En wat zijn de wettelijke eisen om hier ook daadwerkelijk een beroep op te kunnen doen als het onverhoopt misgaat? In de cursus Aansprakelijkheid en Algemene Voorwaarden, die specifiek is afgestemd op de Metaalsector, komen al deze vragen uitgebreid aan bod.

Deze cursus is ingepland op:
Woensdag 3 juli 2024

Voor meer informatie en de subsidiemogelijkheden klik op bovenstaande cursusdatum.

Cursus “Werkgeversaansprakelijkheid”
Werknemers doen in toenemende mate een beroep op het aansprakelijkheidsrecht. Werkgevers zijn rondom de zorg voor het welzijn van werknemers als goed werkgever aan te spreken. Hoe ver gaat dat? En bestaat er een goed beeld van de aansprakelijkheidsrisico’s op de gebieden die daar toe doen?
Bij bedrijfsongevallen, de werkplek of werkomgeving, verkeersongevallen met de bedrijfswagen of privé auto’s en zelfs bij ongevallen tijdens bedrijfsuitjes loopt de werkgever aansprakelijkheidsrisico’s. Wat houdt aansprakelijkheid in, hoe ver strekt dat en hoe beperk je aansprakelijkheid.

Deze cursus is ingepland op:
Vrijdag 27 september 2024


Voor meer informatie en de subsidiemogelijkheden klik op bovenstaande cursusdatum.

Contact

Contact

Neem vandaag nog contact op met 
Metaalunie Academie


030 605 33 44

info@metaalunieacademie.nl

Metaalunie Academie

Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

T (030) 605 33 44
F (030) 605 31 22
info@metaalunieacademie.nl