U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Consultsessies Rusland (Noord)
vrijdag 21 januari '22
tot en met
vrijdag 21 januari '22

21 januari Consultsessies – Rusland

Op vrijdag 21 januari organiseert WTC Leeuwarden samen met het Nederland Rusland Centrum individuele consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om zaken te doen in Rusland of hun activiteiten in de regio willen uitbreiden. De gesprekken duren 45 minuten per organisatie.

Succes in Rusland is te bereiken door gebruik te maken van lokale partners, maar hoe worden deze gevonden en hoe ga je ermee om? De Russische markt biedt veel mogelijkheden tot zakendoen. Handelen met Rusland vergt echter een bijzondere aanpak: leveranciers aan de Russische markt moeten voldoen aan de Russische wetgeving. Het consult biedt de kans om meer te weten te komen en antwoord te krijgen op deze vragen. Daarnaast kunnen tijdens deze sessie o.a. vragen over kansen, cultuur, ontwikkelingen en mogelijkheden worden beantwoord.

Wil je gebruik maken van het vrijblijvend consult? Registreer via onderstaande contactgegevens om een tijdslot te reserveren. Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar: j.poutsma@wtcl.nl of telefonisch via +31 (0)58 294 1610
Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Consultsessies Rusland (Noord), vr 21 jan '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven