U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Driedaagse workshop track Circulaire installatietechniek (district Oost)
dinsdag 18 mei '21
tot en met
dinsdag 18 mei '21

In de installatietechniek wordt een breed scala aan producten, componenten en materialen ingezet. Er zijn nieuwe technische ontwikkelingen waardoor de energietransitie gestalte krijgt en waarbij circulariteit een steeds belangrijker element wordt. Veel circulaire potentie dus!

CIRCO biedt een driedaags ontwikkeltraject aan in samenwerking met Impuls Zeeland, Oost NL, Dutch Circular Polymer Valley, Polymer Science Park en NRK om ketenpartners bij elkaar te brengen en vanuit ieders eigen positie en businesscase op weg te helpen en kennis op te doen van circulair ondernemen en circulair design. Zo worden samen nieuwe kansen ontdekt en wordt circulaire business in gang gezet.

Data : 18 mei, 10 en 29 juni 20201
Tijdstip : 9.00 – 13.00 uur
Locatie : online en offline

Voor wie?
Bedrijven, toeleveranciers en ketenpartners in ontwikkeling, productie, onderhoud, exploitatie en handel van installatietechniek van gebouwen.

Vanuit het perspectief van gebruik van de gebouwinstallaties zijn er disciplines zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, ICT en gebouw-automatisering die samen met hun toeleveranciers verschillende ketens vormen.

Meer informatie en aanmelden kan via deze link: https://www.circonl.nl/agenda/track-circulaire-installatietechniek/.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Driedaagse workshop track Circulaire installatietechniek (district Oost), di 18 mei '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven