U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Hybride bijeenkomst ‘In wat voor land willen wij werken?’
donderdag 3 september '20
tot en met
donderdag 3 september '20

Hans Borstlap, oud-topambtenaar en voormalig lid Raad van State, komt naar het Harm Buiterplein 1 in Groningen om in gesprek te gaan over zijn rapport 'In wat voor land willen wij werken?' De adviezen in dit rapport over de noodzakelijke hervormingen op de arbeidsmarkt lijken actueler dan ooit.

Naast de inhoud van het rapport gaat Hans Borstlap in op een aantal lopende initiatieven op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland die we in de bijeenkomst aan hem gaan voorleggen, zoals ‘Baanbrekend Perspectief’ (voor 55-plussers) en Werken aan Ontwikkeling, een programmavoorstel gemaakt in het kader van het Nationaal Programma.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Koninklijke Metaalunie, VNO-NCW, AWVN, Zorg Innovatie Forum, CNV, FNV, en de NOM gezamenlijk en wordt in de vorm van een hybride bijeenkomst gehouden. Karin Kalverboer zal de bijeenkomst begeleiden.

Wij nodigen u graag uit deze online bijeenkomst bij te wonen. Via een livestreamverbinding kunt u de gehele bijeenkomst volgen en zelf ook deelnemen aan de discussie tussen het aanwezige publiek en Hans Borstlap via de chatfunctie.

Aanmelden voor deze onlinebijeenkomst.


Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Hybride bijeenkomst ‘In wat voor land willen wij werken?’, do 3 sep '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven