U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Managen van ziekteverzuim
maandag 17 juni '24
tot en met
maandag 17 juni '24

De cursus “Managen van ziekteverzuim” gaat in op de wijze hoe een onderneming een functionerend verzuimbeleid kan ontwikkelen en vooral hoe ziekteverzuim kan worden voorkomen. Concrete plannen en, reeds gebruikte, methodes voor de aanpak tot aan de werkvloer aan toe, komen aan de orde. Hoe werk je preventief, hoe ga je om met lastige situaties en wat moet je doen, laten en zeker niet vergeten. Waar is het verstandig om kosten te maken ter voorkoming van veel hogere kosten in een later stadium. Ingegaan wordt op de te nemen maatregelen die kunnen leiden tot vermindering van verzuim, de weerstanden die je daarbij tegenkomt en de best practices die inmiddels in (metaal)bedrijven zijn opgedaan.

Tijdens de cursus worden praktische tips gegeven om op een eenvoudige wijze tot snelle resultaten te komen binnen de eigen onderneming! Deze cursus is zeer geschikt voor de ondernemers en degenen die binnen de onderneming verantwoordelijk zijn voor het ziekteverzuimmanagement en die concrete stappen willen zetten naar beheersing van het ziekteverzuim. Specifieke kennis van de te behandelen onderwerpen is niet vereist. Neem uw praktijkervaringen met betrekking tot dit onderwerp mee naar deze dag!

Doelgroep
Ondernemers, partners van ondernemers en leidinggevenden die met P&O-zaken belast zijn.

Datum en locatie
De cursus wordt gehouden op maandag 17 juni a.s. van 9:00 uur tot 16:00 uur in het gebouw van Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein.

Deelnamekosten
Deelname kost € 375,- (excl. btw) per deelnemer. Een lunch en cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen.

Bijdrage in scholingskosten
Voor bij OOM aangesloten bedrijven die een bijdrage willen aanvragen in de scholingskosten van hun medewerkers, adviseren wij gebruik te maken van de regeling persoonlijke trainingstoelage https://www.oom.nl/Regelingen/Persoonlijke-Trainingstoelage. Voor vragen kan er per mail contact worden opgenomen met de afdeling vergoedingen, vergoedingen@oom.nl of telefonisch op telefoonnummer 0172-521555.

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit
aanmeldingsformulier.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw Au Lee van Ee of mevrouw Bianca Berg van Metaalunie Academie. Telefoon: 030 - 605 33 44  of e-mail:
info@metaalunieacademie.nl.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Managen van ziekteverzuim , ma 17 jun '24
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven