U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Leidinggeven in Metaalbedrijven (=VOL)
dinsdag 4 juli '23
tot en met
dinsdag 4 juli '23

Als leidinggevende staat u voor de uitdaging om uw medewerkers blijvend te boeien en te binden. Het is uw verantwoordelijkheid om te voorzien in de uiteenlopende behoeften van uw mensen. Tegelijk probeert u de belangen van organisatie en medewerker zo goed mogelijk te verenigen. Het is moeilijk en kostbaar genoeg om de juiste mensen te vinden. Het is dan ook belangrijk uw mensen te motiveren en te betrekken. Waarderen, optreden, coachen en doelen stellen, luisteren en assertief zijn, het is zomaar een greep uit de vaardigheden waarover een leidinggevende moet beschikken. Het zijn echter ook kwaliteiten die iedereen kan ontwikkelen.

De training reikt u concrete handvatten en vaardigheden aan die u direct kunt inzetten in uw eigen bedrijf. U leert hoe u uw stijl van leidinggeven en communiceren kunt (en moet!) aanpassen aan de specifieke behoefte van de medewerker. De training maakt u bewust van uw individuele stijl van leidinggeven en communiceren. Aan het einde van deze interactieve, gevarieerde en boeiende dag bent u in staat uw medewerkers effectiever aan te sturen. Tijdens de training oefenen we intensief met herkenbare, eigen praktijksituaties. De energieke en directe benadering van zowel trainer als acteur staat garant voor een hooggewaardeerde training

Doelgroep
Ondernemer en diegene(n) die leidinggeven in de onderneming.

Datum en locatie
De cursus wordt gehouden op dinsdag 4 juli  a.s. van 09.30 uur tot 16.30 uur in het gebouw van Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein.

Deelnamekosten
Deelname kost € 465,- (excl. BTW) per deelnemer. Een lunch en cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen. 

Subsidie
Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus. 
OOM, afdeling vergoedingen, telefoonnummer 0172-521555.

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit aanmeldingsformulier.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw A.L. van Ee of mevrouw B.D.J. Berg van Metaalunie Academie. Telefoon: 030 - 605 33 44 of e-mail
info@metaalunieacademie.nl.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Leidinggeven in Metaalbedrijven (=VOL), di 4 jul '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven