U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar zakendoen in Tsjechië
dinsdag 25 april '23
tot en met
dinsdag 25 april '23



Dinsdag 25 april van 14.00 uur tot 15.30
wordt u tijdens een webinar geïnformeerd over de kansen voor export en productie in Tsjechië.

Veel Nederlandse bedrijven vestigden zich al in de jaren 90 en 2000 of besteedde er delen van productie uit vanwege lage productiekosten en ruime aanwezigheid van goed technisch geschoold personeel. In de jaren daarna ontwikkelde Tsjechië zich verder en namen ook de exportkansen toe. De industrie kent inmiddels belangrijke innovatieve clusters op het gebied van de automobielindustrie, lucht- en ruimtevaart, data-gestuurde mobiliteit en transport, defensie en optica.

Recent onderzoek wijst uit dat er voor de maakindustrie nog veel onbenut exportpotentieel is en het land is onlangs uitgeroepen tot beste locatie voor industriële productie in Europa. Wereldwijd staat het op de vijfde plaats. Tijdens het webinar gaan we o.a. in gesprek met Peter van der Neut, plant manager van de Walraven groep die meerdere productielocaties heeft in Tsjechië en met Paul van Dongen, general mananer van Mevi-CZ.

Metaalunie, RVO en de Nederlandse ambassade in Praag organiseren dit webinar met het oog op een te organiseren handelsmissie in oktober waar een bezoek aan de industriële beurs MSV in Brno onderdeel van uitmaakt. U krijgt tijdens het webinar ook een korte vooruitblik over deze activiteit.

Aanmelden
U kunt zich opgeven voor het webinar via deze link. 

Vragen?
Bij vragen kunt u het team internationaal van Metaalunie bereiken via internationaal@metaalunie.nl.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar zakendoen in Tsjechië, di 25 apr '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven