U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Gratis consultdag Verenigde Staten
dinsdag 25 april '23
tot en met
dinsdag 25 april '23

Onderzoek mogelijkheden en beperk risico’s

DE CONSULTDAG IS VOL! WILT U OP DE RESERVELIJST GEZET WORDEN? STUUR DAN EEN E-MAIL NAAR 

SCHOONDERBEEK@METAALUNIE.NL. ER WORDT MET U CONTACT OPGENOMEN ALS ER NOG PLEK IS!

Op dinsdag 25 april 2023 organiseert Koninklijke Metaalunie een gratis consultdag voor vragen over het zakendoen met de Verenigde Staten (VS).

Wanneer u zaken wilt gaan doen in de VS is het aan te raden om vooraf een specialist van het Amerikaans recht te raadplegen. Dit is niet alleen voor een goede onderhandelingspositie, maar vooral ook om de risico’s in kaart te brengen en preventief aan te pakken.

Tom Thorelli, directeur van advocatenkantoor Thorelli & Associates te Chicago informeert u over (product) aansprakelijkheid, ontwikkelen van marktaandeel, handleidingen, garantie, levervoorwaarden (Amerikaanse), intellectueel eigendom, personeel en andere relevante zaken.

Elk consult duurt ongeveer 45 minuten en is in het Engels. Lever vooraf uw in het Engels gestelde vragen aan, hierdoor haalt u meer uit uw consult!

De consultdag vindt plaats bij Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1 in Nieuwgein. Deelname is geheel kosteloos, eventuele vervolgafspraken zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Internationaal Ondernemen via internationaal@metaalunie.nl of 030 - 605 33 44. Aanmelden kan via de aanmeldbutton. Na de aanmelding wordt er contact met u opgenomen door Hester Schoonderbeek om het gesprek in te plannen. 


Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Gratis consultdag Verenigde Staten, di 25 apr '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven