U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Teqnow bijeenkomst: productie innovatie (werk)voorbereiding Limburg
woensdag 12 april '23
tot en met
woensdag 12 april '23



Productie innovatie bijeenkomst: (werk)voorbereiding regio Limburg bij Groba in Nederweert

Een goede voorbereiding is het halve werk: Wat werkt?

Met een goede voorbereiding vordert alles vlot en gemakkelijk. Dit draagt bij aan de waardecreatie, productiviteit en klanttevredenheid van je bedrijf. Een effectieve samenwerking met jouw klant en toeleveranciers, een eenduidige overdracht van informatie en een goed maakbaar productontwerp, zijn maar enkele ingrediënten, die verstoringen met hoge kosten, afkeur en ontevredenheid bij klanten kunnen voorkomen.

Wat werkt in de praktijk? Wat zijn oplossingen bij collega-bedrijven? Hoe zorg ik voor een vlot werkproces zonder verstoringen? Hoe zet ik mijn schaarse vakmensen zo in dat we niet harder maar slimmer kunnen werken. Dat is waar het om gaat in deze bijeenkomst.

Productiviteitskring
Productiviteitskringen zijn regionale Teqnow bijeenkomsten waarbij we te gast zijn bij een collega Metaalunie lid. Het draait om inspiratie & kennis over slimmer en productiever werken in het mkb metaalbedrijf. Met inzichten, ervaring, en praktijkvoorbeelden van Teqnow en collega bedrijven voor jou.

Doelgroep
Deze bijeenkomst richt zich op directeuren, leidinggevenden en werkvoorbereiders van bedrijven die de behoefte voelen om de processen te verbeteren, maar niet goed weten waar te starten.

Programma
14.30 - 15.00 uur Inloop

15.00 - 15.10 uur Opening
15.10 - 16.00 uur Presentatie en rondleiding door de productie van Groba 
16.00 - 18.00 uur Productiviteit verhogen door effectieve (werk)voorbereiding: wat werkt? Interactieve presentatie door Metaalunie Teqnow van een keur aan voorbeelden van collega Metaalunieleden die je kunnen inspireren om je eigen actieplan op te stellen. Groba zal vertellen hoe zij hun productiviteit hebben verhoogd door effectieve (werk)voorbereiding.
18.00 - 19.00 uur Borrel en buffet

Datum en locatie
• Deze bijeenkomst vindt plaats op 12 april 2023 van 15.00 tot 19.00 uur.
• Locatie: Groba BV, Mangaanstraat 21 in Nederweert

Kosten
Deelname is voor leden van Koninklijke Metaalunie en deelnemers van Teqnow kosteloos. Ben je nog geen lid van Koninklijke Metaalunie of Teqnow deelnemer?

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link.

> Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@teqnow.nl

Prijs:
Locatie: Groba, Mangaanstraat 21, 6031 RT Nederweert
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Teqnow bijeenkomst: productie innovatie (werk)voorbereiding Limburg, wo 12 apr '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven