U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Busreis Hannover Messe (Oost en Gelre)
woensdag 19 april '23
tot en met
woensdag 19 april '23

Op woensdag 19 april a.s. kunt u mee met een ééndaags bezoek per touringcar naar de Hannover Messe. Laat u inspireren door de nieuwste technologische ontwikkelingen die deze grootste industriebeurs van de wereld laat zien. En gebruik deze dag om te netwerken met uw medepassagiers. Deels zijn dat ook Duitse ondernemers door de samenwerking van deze activiteit met onze partners in de grensregio's.

Deze dag wordt georganiseerd door de regionale partners in oost Nederland waar ook Koninklijke Metaalunie deel van uitmaakt.

Om contact en samenwerking met Duitse collega’s te bevorderen organiseren we deze busreis o.a. in samenwerking met de Duitse Industrie- und Handelskammer (IHK) van Münster, Aachen, Duisburg en Niederrhein.

In de bus begint het netwerken. Bij aankomst op de beurs is er ontvangst met koffie. Er is ook een matchmaking programma. Deelnemers die hierin geïnteresseerd zijn, kunnen dit kenbaar maken. Na dit ontvangst heeft u tijd om op eigen gelegenheid de beurs te bezoeken. Als afsluiting vindt er een netwerkborrel met een hapje plaats op het Holland Paviljoen waar ook partners en bedrijven uit o.a. Duitsland worden uitgenodigd.

Het programma ziet er als volgt uit:
07:00 uur   Vertrek vanuit Oldenzaal
11:00 uur  Welkom met koffie op de Hannover Messe
12:30 uur  Beursbezoek op eigen gelegenheid
16:30 uur  Afsluiting met een hapje en drankje
ca. 21:00 uur  Aankomst in Oldenzaal 

Kosten
De kosten voor deelname aan deze geheel verzorgde reis is € 50,00.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link.

De busreis en het programma wordt georganiseerd vanuit GO4EXPORT in samenwerking met Hans Brouwers, RCT Gelderland, Kennispoort Zwolle, MKB Trade Office Deventer, Koninklijke Metaalunie en IHK alsmede met de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM ) en LIOF, de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg.

Prijs:
Locatie: Oldenzaal
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Busreis Hannover Messe (Oost en Gelre), wo 19 apr '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven