U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Voorjaarsbijeenkomst Noord: Grease de musical
woensdag 19 april '23
tot en met
woensdag 19 april '23











GRAAG NODIGEN WIJ U SAMEN MET UW PARTNER UIT OM DEEL TE NEMEN AAN DE VOORJAARSBIJEENKOMST VAN DISTRICT NOORD DIE PLAATSVINDT OP WOENSDAG 19 APRIL A.S.

MELDT U ZICH SNEL AAN WAT DE LAATSTE KAARTEN ZIJN NOG BESCHIKBAAR! AANMELDEN KAN VIA HONDELINK@METAALUNIE.NL. Geef in de mail aan hoeveel kaarten u wilt en eventuele dieetwensen. Voor het officiële gedeelte van de voorjaarsbijeenkomst is geen limiet. 

Naast het bespreken van de toestand in de wereld door districtsvoorzitter Dick Bosker en Jos Kleiboer, directeur Beleid van Koninklijke Metaalunie, kunt u elkaar ontmoeten, netwerken, genieten van een heerlijk diner en tenslotte een bezoek aan Grease, de hitmusical, en dit alles in MartiniPlaza in Groningen.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?
Op woensdag 19 april beleeft deze musical de noordelijke première waar u bij kunt zijn!

Programma
16:30 - 17:00 uur Ontvangst met koffie en thee in de Springerfoyer
17:00 - 17:30 uur Start bijeenkomst Springerfoyer, gesprek/ interview twee voorzitters
17:30 - 17:40 uur Mededelingen bestuur
17:40 - 18:00 uur Pauze/netwerkmoment met een hapje en drankje
18:00 - 19:40 uur Dinerbuffet
19:45 uur Vertrek naar theaterzaal
20:00 - 21:20 uur 1e deel musical Grease
21:20 - 21:40 uur Pauze met een drankje en een zoutgarnituur
21:40 - 22:40 uur 2e deel musical Grease
22:40 - 23:50 uur Nazit met een drankje en een bittergarnituur

In de pauze is er een apart afgescheiden Metaalunie gedeelte (Bar 4) waar u een drankje en een hapje kunt nuttigen. Na afloop van de voorstelling kunt u op dezelfde locatie nog even napraten en nagenieten van een geslaagde avond met een hapje en een drankje. Daarna kunt u zonder verder kosten uitrijden.

De Voorjaarsbijeenkomst van district Noord is een mooie gelegenheid om uw collegae, vrienden en bekenden in een gezellige en ontspannen sfeer te ontmoeten en te netwerken.

Kosten
Voor deze avond geldt een eigen bijdrage van € 45,- per persoon (ex btw). U ontvangt hiervoor na afloop een factuur. Afmelden kan zonder kosten tot en met 12 april 16.00 uur. Daarna zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen wanneer wij de bestelde kaarten niet hebben kunnen overdragen.
LET OP: Het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol.


Hou svp rekening met extra reistijd i.v.m. met ‘Operatie Julianaplein’ en met alle (tijdelijke) omleidingen die Groningen met name op dat tijdstip moeilijker bereikbaar maken. Calculeer svp ruim voldoende tijd in…..
Martiniplaza is op dat moment alleen bereikbaar via de Paterswoldseweg. Bekijk vóór je vertrek de actuele situatie.

Prijs:
Locatie: Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Voorjaarsbijeenkomst Noord: Grease de musical, wo 19 apr '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven