U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Maakindustrie Expo Noordoost in Hardenberg
woensdag 10 mei '23
tot en met
woensdag 10 mei '23

Kennis en inspiratie opdoen over nieuwe ontwikkelingen

We weten allemaal dat de maakindustrie in Noordoost Nederland goed vertegenwoordigd is. De regio is uitermate sterk op het gebied van innovatie en vakmanschap, een broedplaats voor starters en het barst van de MKB'ers.

Techneuten kijken uit naar een ontmoeting met de branche om concrete oplossingen voor grote thema’s als robotisering, digitalisering, circulariteit en Smart Industry te ontdekken. Op 10 & 11 mei 2023 vindt de vakbeurs voor de maakindustrie: Maakindustrie Expo weer plaats. In een tijd waarin het voor mkb-maakbedrijven belangrijk is om bij te blijven op het gebied van onder meer flexibeler produceren, automatisering, robotisering en digitalisering, biedt deze beurs een goede gelegenheid nieuwe kennis op te doen, kennis en ervaring te delen met collega-bedrijven en deel te nemen aan sessies, workshops en netwerkbijeenkomsten.

Maakindustrie Expo is de showroom voor de vakman uit de maakindustrie. Een innovatief event waar het volledige traject van productontwikkeling aan bod komt, van idee tot productie. Zowel productaanbod als dienstverlening. En biedt deze beurs juist de gelegenheid om nieuwe kennis op te doen, kennis en ervaring te delen met collega-bedrijven en deel te nemen aan sessies, workshops en netwerkbijeenkomsten.

Koninklijke Metaalunie tijdens MIX Noordoost
Tijdens deze beurs biedt Metaalunie haar leden die als exposant aan de MIX Noordoost deelnemen, ontvangen 12,5% korting op het deelnemerspakket. Voor meer informatie: www.mixnoordoost.nl
Verder verzorgt Teqnow een aantal lezingen over actuele thema’s zoals effectief werk voorbereiden dankzij digitalisering, winstgevend robotiseren en de productconfigurator.

Woensdag 10 mei en donderdag 11 mei 2023
Tijdstip   Thema
14.00 - 14.45 uur  Effectief werk voorbereiden: nieuwe mogelijkheden dankzij digitalisering
15.00 - 15.45 uur  Robotisering: stapsgewijs van idee naar realisatie 
 De weg naar snel en winstgevend robotiseren
16.00 - 16.45 uur  Productconfigurator: hoe werkt een productconfigurator en wat kun je ermee?

Ervaar het op 10 & 11 mei 2023!
De samenwerking van Koninklijke Metaalunie en Maakindustrie Expo (MIX) Noordoost is te zien en ervaren op 10 & 11 mei 2023 in Evenementenhal Hardenberg. Een plek waar kennis en innovaties worden gedeeld en waar je in contact komt met toeleveranciers. Je krijgt handvaten om je dagelijkse werkzaamheden te verbeteren en tips om je bedrijf toekomstbestendig te maken. Interessant voor directeur / eigenaren en voor de techneuten. Het kennisprogramma met actuele thema’s van Teqnow vind je terug op de beursvloer en is ook via een livestream te volgen.

> Voor meer informatie ga naar www.mixnoordoost.nl

Prijs:
Locatie: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Maakindustrie Expo Noordoost in Hardenberg, wo 10 mei '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven