U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Training maatschappelijk verantwoord ondernemen
vrijdag 21 april '23
tot en met
vrijdag 21 april '23

Om te bepalen of het bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt (MVO) kunnen Metaalunieleden de digitale MVO-monitor invullen. De monitor is in 2022 geheel geactualiseerd naar de huidige inzichten en er zijn aanpassingen gemaakt naar actuele onderwerpen voor de sector.

Om ondernemers in de mkb-maakindustrie handvatten te bieden voor MVO is er, in opdracht van Koninklijke Metaalunie, door Stichting Adviescentrum Metaal, een MVO-training ontwikkeld. De training kan gezien worden als ‘nascholing’ op het gebied van MVO, circulaire expertise en de geactualiseerde Metaalunie MVO-monitor.

Doelgroep
De training is bestemd voor professionals op mbo- en hbo-niveau die in een mkb-maakbedrijf te maken hebben met MVO. Bijvoorbeeld met onderwerpen op het gebied van duurzaamheid en ethisch handelen.

Praktische informatie
De training vindt plaats bij Koninklijke Metaalunie op 14 en 21 april a.s. van 9.00 tot 13.00 uur met aansluitend een lunch.

Belangstelling?
Schrijf u dan snel in via de aanmeldbutton, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Is de bijeenkomst van 21 april vol? Kijk dan even bij de bijeenkomst van 14 april. Zit deze ook vol, schrijft u zich dan toch in voor de datum van uw keuze. Er wordt dan contact met u opgenomen om u op de wachtlijst te zetten.

Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Training maatschappelijk verantwoord ondernemen, vr 21 apr '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven