U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Training maatschappelijk verantwoord ondernemen
vrijdag 14 april '23
tot en met
vrijdag 14 april '23

DE BIJEENKOMST VAN 14 APRIL VOL! U KUNT ZICH NOG WEL AANMELDEN VOOR DE BIJEENKOMST VAN 21 APRIL!

Om te bepalen of het bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt (MVO) kunnen Metaalunieleden de digitale MVO-monitor invullen. De monitor is in 2022 geheel geactualiseerd naar de huidige inzichten en er zijn aanpassingen gemaakt naar actuele onderwerpen voor de sector.

Om ondernemers in de mkb-maakindustrie handvatten te bieden voor MVO is er, in opdracht van Koninklijke Metaalunie, door Stichting Adviescentrum Metaal, een MVO-training ontwikkeld. De training kan gezien worden als ‘nascholing’ op het gebied van MVO, circulaire expertise en de geactualiseerde Metaalunie MVO-monitor.

Doelgroep
De training is bestemd voor professionals op mbo- en hbo-niveau die in een mkb-maakbedrijf te maken hebben met MVO. Bijvoorbeeld met onderwerpen op het gebied van duurzaamheid en ethisch handelen.

Praktische informatie:
De training vindt plaats bij Koninklijke Metaalunie op 14 en 21 april a.s. van 9.00 tot 13.00 uur met aansluitend een lunch.

Belangstelling?
Schrijf u dan snel in via de aanmeldbutton, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

DE BIJEENKOMST VAN 14 APRIL VOL! U KUNT ZICH NOG WEL AANMELDEN VOOR DE BIJEENKOMST VAN 21 APRILZit deze ook vol, schrijft u zich dan toch in voor de datum van uw keuze. Er wordt dan contact met u opgenomen om u op de wachtlijst te zetten.

Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Training maatschappelijk verantwoord ondernemen, vr 14 apr '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven