U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Werkgeverssymposium "Een vernieuwde kijk op werk en ondernemen" (Noord)
woensdag 30 november '22
tot en met
woensdag 30 november '22

Dokwurk Dokkum is de locatie waar het werkgeverssymposium "Een vernieuwde kijk op werk en ondernemen" plaatsvindt op 30 november a.s. van 16.00 – 20.30 uur met onder meer antwoord op de vraag “Hoe kom je aan gemotiveerd en goed opgeleid personeel en hoe hou je ze vast?”, “Hoe zorg je voor een fijne werksfeer waar ontwikkeling en groei centraal staan?” “Hoe kunnen werkgevers, onderwijs en overheid nog meer kansen verzilveren in Noordoost-Friesland?” 

Het symposium wordt georganiseerd door Wurkstart in samenwerking met QOP, Dokwurk en vele andere partners. Het wordt een interessant netwerksymposium voor werkgevers in Noordoost-Friesland. Er is volop ruimte voor netwerken, verdiepende workshops en tafelgesprekken over vele onderwerpen. 

Een van de sprekers is Metaalunie-lid Frits de Jager: Jager RVS/Going. Hij is directeur van De Jager RVS waar custom made machines voor de voedingsmiddelenindustrie worden gebouwd. Frits spreekt over de kansen en bedreigen in de metaalbranche en over zijn project Going. Een project waar kansarme jongeren worden begeleid naar een baan.

Aanmelden kan via info@wurkstart.nl en kijk voor het hele programma op www.wurkstart.nl

Prijs:
Locatie: Hendoweg 26, 9101 PC Dokkum
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Werkgeverssymposium "Een vernieuwde kijk op werk en ondernemen" (Noord), wo 30 nov '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven