U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Leer je werk te verkopen (dag 1) (= VOL)
dinsdag 7 maart '23
tot en met
dinsdag 21 maart '23

“Vakmanschap verkoopt zichzelf” is niet automatisch een basis voor commercieel succes. Daar komt meer bij kijken. Confronteer jezelf met de eigen ondernemingsdoelstellingen, confronteer jezelf met je sterke én zwakke kanten en leer op welke gebieden verdere ontwikkeling nodig is. Tijdens deze tweedaagse cursus wordt ingegaan op de eigen doelstellingen van de onderneming, het communicatieaspect van het verkoopproces met bijbehorende onderhandelingstechnieken, het overwinnen van weerstanden, het signaleren van kansen, de verkoopstijlen, het leggen van contacten en het geven van vertrouwen. Aan de orde komen alle vormen en facetten van ‘verkoop’ zoals het verkoopgesprek, het belang van verbale- en non verbale communicatie (lichaamstaal), telefonische verkoop, het inventariseren van nieuwe mogelijkheden o.a. met behulp van internet en het winnen van nieuwe klanten d.m.v. acquisitie.

Doelgroep
De doelgroep bestaat uit ondernemers en ieder ander die binnen de onderneming betrokken is bij het verkoopproces, zowel binnen als buiten de organisatie, zoals de accountmanager, binnen- en buitendienstverkoop- medewerkers, planners en de technisch specialisten.

Datum en locatie
De cursus vindt plaats op dinsdag 7 maart en dinsdag 21 maart 2023 van 9.30 uur tot 16.45 uur in het gebouw van Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein. De docent is de heer G.J. Oosterveen van Intencoo B.V.

Deelnamekosten
Deelname kost € 750,- (excl. BTW) per deelnemer (2 dagen). Een lunch en cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen.

Subsidie
Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus. OOM, afdeling vergoedingen, telefoonnummer 0172-521555.

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit aanmeldingsformulier.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw A.L. van Ee of mevrouw B.D.J. Berg van Metaalunie Academie.
Telefoon: 030-605 33 44 of e-mail:
info@metaalunieacademie.nl 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Leer je werk te verkopen (dag 1) (= VOL), di 7 mrt '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven