U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar: Exporteren naar het Verenigd Koninkrijk voor en na de Brexit (Noord - Oost)
woensdag 12 oktober '22
tot en met
woensdag 12 oktober '22



Het Verenigd Koninkrijk is sinds februari 2020 geen onderdeel meer van de Europese Unie. Hierdoor is er voor jou als internationaal ondernemer veel veranderd. In de webinar 'Exporteren naar het Verenigd Koninkrijk voor en na de Brexit' op woensdag 12 oktober richten we ons op hoe je succesvol zaken kunt doen in het ‘post-Brexit’ tijdperk. We nemen de veranderingen voor Nederlandse ondernemers onder de loep en kijken waar je nu staat.


Ook is er speciale aandacht voor het Brexit Adjustment Reserve (BAR) programma. Dit programma ondersteunt en compenseert Nederlandse bedrijven die nadelige gevolgen hebben ondervonden van de Brexit.

Wil je tips over zakendoen in het ‘post-Brexit’ tijdperk? Of wil je meer weten over het Brexit
Adjustment Reserve programma? Meld je dan hier aan voor de webinar.

Voor wie?

 • Ondernemers die op dit moment zakendoen in het Verenigd Koninkrijk
 • Ondernemers die zaken hebben gedaan in het Verenigd Koninkrijk
Wat kun je verwachten?
Sinds de Brexit in het Verenigd Koninkrijk is exporteren minder eenvoudig. Toch zijn er nog volop kansen om succesvol zaken te doen met onze overzeese buren. Oost NL en Grodal B.V weten hier alles van! Benieuwd? Lees hieronder meer over de praktijkexperts die spreken tijdens de webinar.

 • Marijn Leijten van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  Marijn Leijten is werkzaam voor Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) als programmamanager van het EU-handelsprogramma. Dit programma is onderdeel van het Europese fonds Brexit Adjustment Reserve (BAR). Marijn heeft ruim 15 jaar ervaring in internationaal ondernemen. Hij adviseert publieke organisaties op het gebied van handelsbevordering en heeft talloze private organisaties ondersteund bij internationale marktvergroting. Marijn heeft een MSc in International Marketing.
 • Hebe Jager van Grodal B.V.
  Grodal is een expediteur gevestigd in Veendam. Grodal houdt zich dagelijks bezig met alles rondom transport. Hierbij regelt Grodal bijvoorbeeld ook douane afhandelingen. Hebe Jager, directeur van Grodal, vertelt je meer over wat er komt kijken bij transporteren naar het Verenigd Koninkrijk.
 • Theo van de Poll van Trilogy Furniture B.V.
  Theo van de Poll is al jaren actief in de kantoormeulenbranche. In eerste instantie vanuit Nederland als dochterbedrijf van de Britse fabrikant Triumph. Door toedoen van de Brexit stopte de Britse overheid met investeren en dit heeft ervoor gezorgd dat Triumph failliet is gegaan. Theo is toen Trilogy Furniture B.V. begonnen en importeert inmiddels weer uit het Verenigd Koninkrijk. Hij neemt ons deze ochtend mee in zijn ervaringen.
Aanmelden
De online webinar is op woensdag 12 oktober 2022 van 9.00 – 10.00 uur. Deelname is kosteloos. De voertaal is Nederlands. Wil je deelnemen? Meld je hier aan voor de webinar 'Exporteren naar het Verenigd Koninkrijk voor en na de Brexit'. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de webinar.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar: Exporteren naar het Verenigd Koninkrijk voor en na de Brexit (Noord - Oost), wo 12 okt '22
 • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven