U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Nazomerevent Noordwest met autorally
vrijdag 30 september '22
tot en met
vrijdag 30 september '22

Het bestuur van Noordwest nodigt u, uw partner en eventuele bedrijfsopvolgers uit voor een avontuurlijk nazomers event. We hebben deze keer een autorally georganiseerd door het prachtige Noord-Holland! De rally wordt uitgezet en begeleid door professionals en we weten zeker dat u op plekken komt waar u nog nooit geweest bent.

U rijdt de rally met uw eigen auto en u beantwoordt onderweg vragen. We hebben voor ieder wat wils. Van beginnende rallyrijders en gevorderden, van oldtimer tot electrisch, van sportwagen tot bedrijfsbus. Iedereen kan meedoen!


Programma
  • 13.00 uur / Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
  • 13.30 uur / Rijdersbriefing
  • 13.45 uur / Autorally door het unieke Noord-Hollandse landschap, met tussenstop
  • 17.00 uur / Finish met prijsuitreiking en borrel
  • 18.00 uur / Einde*
* Wilt u nog iets langer nagenieten? U kunt zich aanmelden voor een gezamenlijk diner. Dit kan ook als u niet heeft meegedaan aan de rally, dan schuift u vanaf 17.00 uur gezellig aan bij de borrel. De aanvullende kosten hiervoor zijn 40,- euro per persoon.

Aanmelden
Met de aanmeldknop kunt u zich tot en met 23 september aanmelden. In verband met organisatie en catering rekenen wij bij aanmelding op uw komst. Als u echt niet kunt komen gaan wij ervan uit dat u zich tijdig afmeldt.

Meer informatie: Wat is een rally nu eigenlijk?
Een rally is een spel tussen meerdere teams, bestaande uit tenminste twee deelnemers en een auto, die een vooraf uitgezette route moeten rijden over de openbare weg. De teams moeten de route rijden aan de hand van schematische aanwijzingen in het Routeboek, die variëren van tekeningen met pijltjes tot foto’s en ingetekende plattegronden. Het team dat de route het beste rijdt en de minste fouten maakt, wint de rally. Een rally wordt gereden volgens de normale verkeersregels.

Voor wie?
Rally’s zijn geschikt voor iedereen en zeker niet alleen voor autoliefhebbers. Voor iedereen zitten er elementen in die leuk zijn. De een vindt de mooie route belangrijk, de ander de competitie en weer een ander geniet van de gezelligheid van de dag.

Is het moeilijk?
De moeilijkheidsgraad van een rally wordt afgestemd op de ervaring van de deelnemers. Afhankelijk van hun ervaring kunnen meerdere Routeboeken worden uitgegeven, met verschillende moeilijkheidsgraad.

Welke auto’s zijn geschikt?
In principe kan met iedere auto deelgenomen worden. Voor de lol van het spelletje is een bijzondere auto niet nodig, maar is natuurlijk wel leuk.


Prijs:
Locatie: Strandpaviljoen Oranje Buiten, Schelphoek 4, Hoorn
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Nazomerevent Noordwest met autorally, vr 30 sep '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven