U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Teqnow Basiscursus Optimaliseren van productieprocessen met behulp van uw eigen bedrijfsdata
dinsdag 1 november '22
tot en met
dinsdag 1 november '22

Als industriële ondernemer bent u steeds op zoek naar mogelijkheden om uw productieproces verder te optimaliseren. Ingesleten werkprocessen en de waan van de dag maken het vaak erg lastig om te herkennen waar u het beste aan kunt werken om het proces te optimaliseren.

Kennis die uit data kan worden gegenereerd wordt steeds belangrijker. In vakbladen en op beurzen en congressen wordt veel nadruk gelegd op de kansen die deze technieken op commercieel gebied kunnen bieden. Geen of vrijwel geen aandacht is er voor de kansen die er zijn om data te gebruiken om de eigen productieprocessen te verbeteren.

Door het productieproces te observeren is het mogelijk om te zien waar de kansen liggen en daarop in te spelen. Door de informatie die vaak al in het proces beschikbaar is te verzamelen en te bewerken, krijgt u een goed inzicht in het functioneren van de eigen organisatie. Heeft u behoefte aan informatie die nog niet beschikbaar is, dan kan die data vaak makkelijk beschikbaar gemaakt worden. Dit inzicht maakt de weg vrij om de productieprocessen te optimaliseren.

> Meer lezen en aanmelden.

Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Teqnow Basiscursus Optimaliseren van productieprocessen met behulp van uw eigen bedrijfsdata, di 1 nov '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven