U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

MJM Workshop: Bedrijfsopvolging in het familiebedrijf
dinsdag 20 september '22
tot en met
dinsdag 20 september '22


Na diverse succesvolle workshops in het verleden, biedt MJM dit jaar weer de kans aan ouder(s) en zoon of dochter om tijdens de workshop ‘Bedrijfsopvolging in het familiebedrijf’ meer informatie en praktische tips en handvatten om de opvolging in het familiebedrijf tot een succes te maken. Uniek aan deze workshop is dat ouders én (toekomstige) opvolgers zijn uitgenodigd om deel te nemen!

Familiebedrijven zijn van groot belang voor de Nederlandse economie. Het samenspel tussen familie, bedrijf en eigenaren zorgt voor unieke krachten, maar ook voor specifieke uitdagingen. Ook de kinderen van de volgende generatie zijn veelal gecharmeerd van de aantrekkingskracht van het familiebedrijf. Echter, velen twijfelen of zij de oudere generatie willen opvolgen in leiding en eigendom. Hierbij moeten niet alleen zakelijke besluiten worden genomen, maar komen ook veel emoties naar voren.


Spreker
Prof. dr. Roberto H. Flören, hoogleraar Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht bij Nyenrode Business Universiteit, behandelt in een presentatie de dynamiek van familiebedrijven en de rol van potentiële opvolgers hierin. Vervolgens zal tijdens een discussie nader worden ingegaan op de persoonlijke vragen van de deelnemers. Roberto H. Flören is geboren en getogen in een familiebedrijf en heeft de opvolging in het eigen familiebedrijf meegemaakt.Programma

• 14.00 – 14.15 uur: Ontvangst/welkom
• 14.15 – 17.30 uur: Workshop “Bedrijfsopvolging in het familiebedrijf”.
• 17.30 – 18.30 uur: Gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie
Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein.

Kosten
De kosten bedragen € 50,00 (excl. BTW) p.p. inclusief versnaperingen.
Bij annulering van de deelname, worden de door MJM gemaakte kosten wel in rekening gebracht.

> Meld je nu aan met de aanmeldknop!


Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

MJM Workshop: Bedrijfsopvolging in het familiebedrijf, di 20 sep '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven