U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Teqnow webinar: Materialen duurzaam gebruiken
woensdag 16 maart '22
tot en met
woensdag 16 maart '22

Het is effectiever om minder materiaal te gebruiken, dan om meer materiaal te recyclen.


Duurzaam ondernemen is een onderwerp waar elke ondernemer mee te maken heeft. Hierbij komen onderwerpen aan de orde zoals de circulaire economie, materiaal schaarste, CO2 uitstoot en energietransitie. Voor veel MKB ondernemers is het nog onduidelijk wat zij met deze onderwerpen kunnen.

Slim en effectief omgaan met materialen kan voor het MKB een goede eerste stap zijn richting duurzaam ondernemen. Zowel in producten maar ook tijdens productie wordt doorgaans veel meer materiaal gebruikt dan eigenlijk nodig is. Dit onnodig materiaalgebruik kan (gedeeltelijk) worden voorkomen. Enerzijds door de producten anders te ontwerpen en anderzijds door andere productietechnieken te kiezen. Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in diverse mogelijkheden om materialen duurzamer in te zetten.

Datum: Woensdag 16 maart 2022
Starttijd: 10.00 uur

Kosten:
Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten we van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor medewerkers van leden van Koninklijke Metaalunie gratis.

> Meer informatie en aanmelden.
Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Teqnow webinar: Materialen duurzaam gebruiken, wo 16 mrt '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven