U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Jaarvergadering West-Brabant 2021
vrijdag 9 juli '21
tot en met
vrijdag 9 juli '21





Het is weer zover! De jaarvergadering van district West-Brabant vindt plaats op 9 juli aanstaande. Niet online maar we ontmoeten elkaar weer 'live'! We hebben een mooi programma gemaakt en natuurlijk houden we ons wel aan de corona maatregelen.

Programma

  • Vanaf 15.30 uur / Aankomst en registratie bij SVM op hun nieuwe locatie in Oudenbosch. Ontvangst met koffie en gebak.
  • 16.00-16.45 uur / Jaarvergadering 2021 district West-Brabant.
  • 16.45-17.00 uur / Uitleg autorally, indelen auto’s, uitgave route- en noodenvelop.
  • 17.00-19.00 uur / Autorally door het West-Brabantse land. U rijdt met uw eigen auto een spannende uitgezette route en beantwoordt onderweg vragen. Mis dit niet!
  • 19.00 uur / Borrel overgaand in buiten-diner op geheime locatie. Dit gaat plaatsvinden op een prachtige locatie waar de autorally eindigt.
Jaarvergadering
Districtsvoorzitter Tjeuvo Verhoeven leidt u langs de hoogtepun-ten van het afgelopen jaar. Daarnaast lichten bestuursleden van de landelijke Metaaluniecommissies de belangrijkste onderwerpen en hun doelen voor komend jaar toe. Tevens worden de bestuurs- en bondsraadwijzigingen besproken.

Aanmelden
Met de aanmeldknop kunt u zich tot en met 5 juli kosteloos aanmelden. In verband met de catering rekenen we bij aanmelding op uw komst. Indien het toch niet mogelijk is om te komen dan ontvangen we gaarne een afmelding. No-show wordt gefactureerd met € 45,- p.p.

Prijs:
Locatie: Stichting Vakopleiding Metaal, Bosschendijk 219, Oudenbosch
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Jaarvergadering West-Brabant 2021, vr 9 jul '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven