U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Dutch-Colombian Business Matchmaking Forum
dinsdag 22 juni '21
tot en met
woensdag 23 juni '21

Holland House Colombia organiseert het Dutch-Colombian Business Matchmaking Forum op 22 en 23 juni voor Nederlandse bedrijven actief in agro technologie, circulaire economie en maritieme technologie.

De handelsrelaties tussen Nederland en Colombia zitten al jaren in de lift. Nederlandse MKB-bedrijven in sectoren als agrifood, transport & logistiek en life sciences & health hebben succesvol de stap gezet. Niet voor niets is Nederland inmiddels de derde buitenlandse investeerder in het land. Met het ondertekenen van het Belastingverdrag tussen beide landen wordt aan deze goede relaties een belangrijke impuls gegeven. Het Holland House Colombia organiseert daarom op 22 en 23 juni een nieuwe editie van het Dutch-Colombian Business Matchmaking Forum.

Dit evenement is specifiek ontworpen om Nederlandse MKB-ondernemers succesvol de stap te laten zetten naar afzet in Colombia, zonder dat reizen daarvoor nodig is. Bent u een Nederlandse exporteur op zoek naar mogelijke afnemers of distributeurs in Colombia? Of een innovatieve ondernemer met interesse in samenwerking met Colombiaanse partners? Via de één-op-één digitale matchmaking bent u verzekerd van de juiste contacten.

Deze editie staat open voor alle Nederlandse bedrijven, maar focust zich met name op de volgende sectoren:

  • Agro (technologie) & Food Retail
  • Circulaire economie
  • Maritieme technologie

Ook Nederlandse bedrijven uit aanverwante sectoren zijn van harte welkom!

> Meer informatie en aanmelden.


Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Dutch-Colombian Business Matchmaking Forum, di 22 jun '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven