U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Online avond 'Werken en studeren' (district Noord)
dinsdag 22 juni '21
tot en met
dinsdag 22 juni '21

Hoe zorg jij er, ook in deze bizarre tijd, voor dat jij en je medewerkers gemotiveerd blijven en zich blijven ontwikkelen? En hoe volg je trends en ontwikkelingen in een wereld die zo veranderlijk is als vandaag de dag? Een leven lang ontwikkelen is aantrekkelijk voor werknemer én werkgever. Je investeert zo in de toekomst van je organisatie én in je medewerkers.

Ruim aanbod op alle niveaus
Bij NHL Stenden Hogeschool is er een ruim aanbod aan (flexibele) deeltijd- en duale opleidingen en professionele cursussen en leergangen. Waarbij je werk en studie perfect combineert en waarbij de opleidingen continu aansluiting zoeken met het werkveld en de actualiteit.

Laat je inspireren én informeren tijdens de online Infoavond Werken & Studeren op dinsdag 22 juni van 17.00-21.00 uur. Interessant voor jou als werkgever, maar zeker ook voor jouw werknemers. De aanmeldlink kun je dan ook zeker doorsturen naar je medewerkers. Zo kunnen zij zelf
ontdekken hoe zij nog meer waarde kunnen toevoegen aan hun team.

Aanmelden Online Infoavond
Meld je direct aan voor de Infoavond Werken & Studeren. Het programma is volledig online ingericht. Na aanmelden krijg je vrijdag 18 juni via de mail een link naar de online omgeving. Dinsdagavond 22 juni tussen 17.00 - 21.00 uur kun je deelnemen aan de interactieve sessies van diverse deeltijd- en duale opleidingen en leergangen.

Aanmelden

Werk & studie in de praktijk
Soms weet je hart allang waar je hoofd nog niet bij kan. Dat geldt ook voor Sanne Faber (33), die na 16 jaar haar liefde voor het onderwijs herontdekt. Ze besluit naar haar hart te luisteren en begint met studeren naast haar baan. Haar recept om werken en studeren goed te kunnen combineren hangt op een tegeltje in het toilet: haast je wanneer je tijd hebt, dan heb je tijd wanneer je haast hebt.

Meer informatie: website NHL Stenden.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Online avond 'Werken en studeren' (district Noord), di 22 jun '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven