U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Smart Industry Noordwest verdiepingssessie Robotica & Vision technologie
donderdag 1 juli '21
tot en met
donderdag 1 juli '21

Op donderdag 1 juli van 15:00 – 16:00 uur nemen het Fieldlab TechValley-NH en de Hogeschool Inholland u mee in het thema Robotica & Vision technologie. In het Fieldlab TechValley-NH werken ruim 35 innovatieve Noord-Hollandse machine- en apparatenbouwers nauw samen met Hogeschool Inholland Alkmaar.

Deze koploperbedrijven -de TechnoSpitsen- zijn wereldwijd actief en toonaangevend in zeer uiteenlopende sectoren. De belangrijkste Smart Industry thema’s binnen TechValley-NH zijn Data, Robotica & Vision en Smart Materials.

In deze online bijeenkomst worden de activiteiten van Fieldlab TechValley toegelicht. Lector Robotica Cock Heemskerk vertelt over de laatste stand van zaken t.a.v. Robotica en Vision in de maakindustrie aan de hand van concrete TechValley praktijkvoorbeelden. Twee Inholland studenten vertellen over hun onderzoek en praktijkervaringen op het gebied van het automatisch oogsten van broccoli en de generieke conclusies die daaruit zijn te trekken m.b.t. robotica en vision.

Programma
15:00 – Welkom door SI NW HUB
15:05 – Introductie Fieldlab TechValley-NH (Sandra Verweij, Parbleu, projectleider TechValley)
15:15 – Robotica en Vision toepassingen in Smart Industry en machinebouw
             (Cock Heemskerk, Lector Robotica Hogeschool Inholland)
15:45 – Praktijkvoorbeeld Robotica en Vision in de praktijk: het oogsten van broccoli (Thijs Bouwes en Stefan Zwagerman,
             studenten TI en WTB, Hogeschool Inholland Alkmaar)
16:00 – Afronding en vragen stellen

> Meld je aan.

Na aanmelding via bovenstaande link ontvang je een Outlook vergaderverzoek. Daarin staat de MS Teams link voor deelname aan de verdiepingssessie. Neem bij vragen contact op via info@smartindustrynoordwest.nl.

De Smart Industry Hub Noordwest helpt ondernemingen uit de technologische sector in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland om Smart Industry toepassingen in het bedrijf te implementeren en daarmee de concurrentiepositie te verbeteren.  

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Smart Industry Noordwest verdiepingssessie Robotica & Vision technologie, do 1 jul '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven