U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar 1 Wet Kwaliteitsborging: Inhoud van de wet en de gevolgen voor staalconstructiebedrijven
maandag 14 juni '21
tot en met
maandag 14 juni '21


Vanaf 1 januari 2022 gaat vooralsnog de Wet Kwaliteitsborging (Wkb) van kracht. Deze nieuwe wet moet tot een kwaliteitsslag leiden binnen de bouw. Door de invoering van de Wkb gaan voor ons als staalbouwers ook bepaalde zaken veranderen. Door middel van drie webinars kunt u zich voorbereiden op de invoering.

Programma

  • 15.50 / Ontvangst in de lobby van MS Teams
  • 16.00 / Welkomstwoord en introductie door Annamarie Hagoort (Bouwen met Staal, branchemanager SNS)
  • 16.05 / Start Webinar 1: Wico Ankersmit (directeur Vereniging Bouw en Woning Toezicht Nederland) gaat in op de veranderingen die er komen door de invoering op 1 januari 2022 van de Wet Kwaliteitsborging. Hij geeft hierbij ook specifiek aandacht aan de rol van de staalbouwer in deze wet. Daarnaast wordt er ook verslag gedaan van proefprojecten die nu plaatsvinden.
  • 17.00 / Einde

Aanmelden
U meldt zich aan voor alle drie de webinars over de Wet Kwaliteitsborging. Als u er een keer niet bij kunt zijn, is dat geen probleem. De webinars komen op het YouTube-kanaal. Voor deelname moet u zich uiterlijk de vrijdag voor het webinar aanmelden. Op de ochtend van het webinar ontvangt u een e-mail met een link naar het webinar.

> Meld u aan.

Data

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar 1 Wet Kwaliteitsborging: Inhoud van de wet en de gevolgen voor staalconstructiebedrijven, ma 14 jun '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven