U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Masterclass online innoveren KvK
woensdag 9 juni '21
tot en met
woensdag 9 juni '21

Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Want hoe innoveer je in een tijd dat fysieke ontmoetingsmogelijkheden beperkt zijn. Inmiddels werken we massaal online. Welke kansen liggen er om online te innoveren? En op welke manier kunnen we daarin verbeteren, welke tools kunnen ons helpen? De KvK helpt ondernemers graag met antwoorden op deze vragen met de masterclass 'Online innoveren'.

Over de masterclass
Tijdens de masterclass inspireert Gijs van Wulfen jou over het effectief starten met innovatie, geeft tips over hybride innoveren tijdens en na Corona én helpt je met het bedenken van nieuwe producten en diensten. Je kunt actief meedoen, ervaringen uitwisselen met andere ondernemers en volop vragen stellen. Kortom een uur energie en inspiratie!

Over de spreker
Gijs van Wulfen is LinkedIn-influencer, spreker, auteur en trainer over innovatie en design thinking. Hij is de grondlegger van de VOORT innovatiemethode. En hij heeft meerdere boeken geschreven over innoveren, zoals bijvoorbeeld ‘The innovation Expedition’ en ’Het Innovatiedoolhof' dat is bekroond tot Managementboek van het Jaar 2017.

> Meld je aan.


Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Masterclass online innoveren KvK, wo 9 jun '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven