U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Derde Captains Dinner Artificial Intelligence (district Oost)
dinsdag 3 maart '20
tot en met
dinsdag 3 maart '20

De impact van AI op jouw organisatie
Artificial Intelligence (AI) is niet meer weg te denken in onze wereld. Het raakt steeds meer verweven in de organisatie en software waarmee je werkt. De samenwerking tussen mens en machine kan bedrijven veel opleveren. Denk aan het verhogen van arbeidsproductiviteit en het realiseren van kostenbesparingen, beter inzicht in klantgedrag en -behoeften en zelfs nieuwe business modellen.

Welke impact heeft AI op jouw bedrijf en hoe kan jij het benutten in jouw voordeel? Dit staat centraal tijdens een exclusief captains dinner dat Boost en de kernpartners organiseren rondom het thema AI voor bedrijven in de maakindustrie. De diners leveren de organiserende partners input om te bepalen welke kennis en instrumenten (masterclasses, scans, etc.) er nodig zijn om AI toe te passen binnen bedrijven.

> Terugblik vorige Captain's Dinners.

Tijdens het diner nemen verschillende sprekers je mee in de toekomstige wereld van AI en de consequenties voor de slimme producerende industrie. Hun inzichten en praktische voorbeelden geven inspiratie voor een vertaalslag richting jouw bedrijf. 

De sprekers voor het Captains Dinner op 3 maart zijn:

Cees Oudshoorn (algemeen directeur VNO-NCW) is voorzitter van de Taskforce AI waarin werkgevers, kennisinstellingen en overheid samenwerken aan een AI-actieplan. 'AI is bepalend voor de toekomstige welvaart en hoe deze verdeeld wordt.' Hij neemt je tijdens het diner graag mee in zijn visie hierop.

Raymond Wentink (eigenaar Singa) heeft in de afgelopen jaren een bijzondere trackrecord opgebouwd in het bedenken en realiseren van innovaties. Daarnaast is hij gepassioneerd verzamelaar van trends op gebied van kunstmatige intelligentie vision, robotics en expert user intelligence.

Timo Roestenberg (Business Unit Manager Robotic Systems Demcon) geeft een korte introductie van de achterliggende principes en aandachtspunten aan de hand van vision algoritmen en deelt praktische toepassingen van AI binnen de projecten van Demcon.

Aanmelden
Een plek aan tafel tijdens het Captains Dinner op 3 maart wordt exclusief aangeboden door de organiserende partners en is kosteloos. > Aanmelding.

 

Prijs:
Locatie: Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal, Haaksbergerstraat 51, 7554 PA Hengelo
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Derde Captains Dinner Artificial Intelligence (district Oost), di 3 mrt '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven