U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

UITGESTELD Netwerkdag Benelux @Metav 2020
dinsdag 10 maart '20
tot en met
dinsdag 10 maart '20

UITGESTELD

De Metav is een belangrijke internationale beurs op het gebied van productie technologie en metaalbewerking. Dit jaar is de 40ste editie van de beurs die zich heeft ontwikkeld van een pure machinebeurs tot een evenement waar de gehele procesketen aan bod komt en waar een groot aanbod van oplossingen, ook van organisatorische aard worden gepresenteerd. Belangrijke focus van de beurs is industrie 4.0, met belangrijke aspecten als digitale productie, cloud toepassingen en data analyse. Speciale thema’s op de beursvloer zijn ingericht op de thema’s Qualilty, Medical, Moulding en Additive Manufacturing. De Metav trok in 2018 27.000 bezoekers uit 60 landen en 562 standhouders. Zie: www.metav.com

Bent u van plan een bezoek te brengen aan de METAV, die plaatsvindt in Düsseldorf van 10-13 maart a.s., registreer u dan voor de Netwerkdag Benelux op dinsdag 10 maart. 

Dit evenement wordt georganiseerd door o.a. Production NRW en Enterprise Europe Netwerk, met ondersteuning van ondermeer Koninklijke Metaalunie.

Naast gratis toegang tot de beurs, kunt u deelnemen aan activiteiten zoals een netwerk-ontbijt, interessante technische tours en speeddating.

Meer informatie en aanmelden: https://www.metav-match.eu/

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

UITGESTELD Netwerkdag Benelux @Metav 2020, di 10 mrt '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven