U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Constructief onderhandelen (2-daagse)
maandag 17 september '18
tot en met
maandag 24 september '18

In de dagelijkse omgang met collega’s, werknemers, leveranciers, klanten en zelfs familieleden worden gesprekken gevoerd waarin (ongemerkt) onderhandeld wordt. Iedere positie-inname kent aspecten van onderhandeling. Iedereen bedient zich van onderhandelingstechnieken, bewust of onbewust. Hoe effectief kan je zijn, welke resultaten wil je behalen en doe je dat ten koste van alles?

 

In de training “Constructief onderhandelen” gaat het over onderhandelen en krijgt u mogelijkheden aangereikt om te onderhandelen zonder dat u daarbij de relatie onder druk zet. Het doel is om te gaan voor een dialoog waarin beide partijen winnen. U maakt kennis met verschillende onderhandelingsstijlen (waaronder die van uzelf) en met de communicatie in het kader van onderhandelen. Door middel van een onderhandelingsspel en praktijkgerichte oefeningen, waaronder die met een acteur, krijgt u inzicht in uw onderhandelingskwaliteiten en kunt u experimenteren met (nieuwe) vaardigheden. De training kenmerkt zich door relatief weinig theorie, een accent op de praktijk en biedt veel mogelijkheden om te oefenen.

 

Doelgroep

De doelgroep bestaat uit ondernemers en ieder ander die onderhandelt namens het bedrijf

(of bijvoorbeeld degene die de personeelsgesprekken voert). Te denken valt aan inkopers, accountmanagers en HR medewerkers e.d.

 

Datum en locatie

De cursus wordt gehouden op maandag 17 september 2018 en maandag 24 september 2018 van 09.00 uur tot 17.00 uur in het gebouw van de Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein.

 

Deelnamekosten

Deelname kost € 750,- (excl. BTW) per deelnemer (2 dagen). Een lunch en cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen. Maximum deelnemersaantal: 8.

 

Subsidie
Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij de Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus. OOM, afdeling vergoedingen, telefoonnummer 0172-521555.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit
aanmeldingsformulier.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw A.L. van Ee of mevrouw B.D.J. Berg van de Metaalunie Academie.
Telefoon: 030-605 33 44 of e-mail:
info@metaalunieacademie.nl

 

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Constructief onderhandelen (2-daagse), ma 17 sep '18
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven